Ipeer får fin utmärkelse

Vinnartårtan som Ipeer fick ta emot från Techworld.

Techworlds vinnartårta gick i år igen till Ipeer.

Den svenska cloudleverantören Ipeers Hosted VMware utsågs igen till bästa tjänst när tidningen Techworld rankade sju av de största molntjänsterna.

Ipeer belönades för deras kombination av god prestanda, enkel administration, snabb support och bra pris och hamnade på slutbetyget 85 av 100, högre än andra tjänster i testet som exempelvis Amazon, Google och Microsoft Azure. Motiveringen löd bland annat:
“Ipeer har ett funktionsrikt och snabbarbetat gränssnitt när man vant sig vid det. Grymma nätprestanda och bra kringfunktioner erbjuds och det känns som att ha ett eget datacenter, fast på annan plats. Sammantaget anser vi idag att Ipeer har en mycket bra och prisvärd lösning och ställer dem högst på pallen.”

Fredrik Strandlund, tillförordnad chef för Ipeer och Cygate Cloud, kommenterar:
– Ipeers och Cygates Hosted VMware har vuxit med 74 procent 2015, ett stabilt, säkert och snabbt svenskt moln från en flexibel leverantör är det man idag söker, vare sig man är e-handlare, flygbolag eller annat. Vi har trots tillväxten uppgraderat såväl hårdvara och nät under året och vi skall fortsätta att vässa Sveriges bästa moln.

IT.Branschen är en fri medlemstjänst.
För att läsa vissa artiklar måste du först registrera dig på sajten.
Registrera dig genom att klicka här.