Tio stolta vinnare av årets Guldmyror

Atea och IT-total fick årets Guldmyra för Partner of the Year från HP respektive HPE när Guldmyran delades ut för fjortonde gången.
Totalt delades tio Guldmyror ut till partners till HP och HPE i olika kategorier.

De tio Guldmyrorna avslutade en dag som inleddes av HPE:s vd Anna Granö och HP:s vd Stefan Bergdahl som följdes av de kanalansvariga för respektive bolag. Patrik Isberg på HPE och Daniel Antonsson på HP.


Lisa Lindström, vd för designbyrån Doberman höll samman eftermiddagen och talade om nätverkande försäljning och nya sätt att se på utveckling av både tjänster och företag.

Stockholms stads IT-chef, Ann Hellenius och Johan Ragnvad som ansvar för IoT på Tele2 diskuterade de utmaningar som finns i digitaliseringen både av den offentliga sektorn och privata verksamheter.
Under den följande galamiddagen delades årets Guldmyror ut.

HP Personal Systems 2016: Office IT-Partner
Årets Guldmyra går till en partner med driv. Förmågan att sälja IT som tjänst och ta ansvar för hela produktlivscykeln gör detta företag till en förebild i branschen. Oavsett var i landet de sitter har de en sak gemensamt, de sitter alltid närmast kunden.

HP Growth 2016: Hi5

Vi älskar när en partner tillvaratar möjligheten att utveckla sin affär tillsammans med HP.
Här finns kompetensen, drivet och viljan att växa. Ni ligger alltid steget före och utmanar kunden att tänka längre och smartare. Inte minst har ni visat hur man säljer IT till skolan. En utmanare med framtiden för sig!

HP Mobility 2016: B2B IT-Partner

HP Hyllar en helhetsleverantör med känsla för både affärer och människor.
Mobila lösningar för it närmare individen och här finns en sällsynt lyhördhet, både för kundens behov och teknikens möjligheter. Med relationen i botten och kundnyttan i fokus får man kunder och affärer att blomstra!

HP Print Solutions 2016: Olsonic
En framgångsrik kombination av teknik- och affärskunnande. Släpper HP en nyhet dröjer det inte länge innan den dyker upp i era sociala kanaler. I varje nisch ser ni en ny affärsmöjlighet.
I varje ny lösning en möjlighet till ett långsiktigt affärsavtal. Kort sagt, en partner med tryck!

HP Partner of the Year 2016: Atea
När en stor aktör som redan säljer mycket HP åter igen överträffar säljmålen kan man inte annat än imponeras. Här finns bredden, här finns djupet, här finns teamen och här finns stjärnorna, här finns rikstäckning och här finns den lokala närheten till kunden. Vi lyfter på hatten för en partner som rockar fett!

Hewlett Packard Enterprise Strategic Deal 2016: Cygate

Årets strategiska affär är inget mindre än en frihetsrörelse. När man som bank sätter säkerheten främst kan mobiliteten få stå tillbaka. Men med HPE Aruba i ryggen är det här gänget redo att ta strid. Med en solid proof-lösning skapades en state-of-the-art infrastruktur för trådlös trygghet.
Användarna njuter av friheten och vi stämmer in i hyllningskören!

Hewlett Packard Enterprise Growth 2016: B2B IT-Partner
Årets pristagare visar tillväxt utan motstycke, oavsett om vi pratar omsättning eller procent.
Här lyckas man med konststycket att utveckla sina befintliga kunder samtidigt som man arbetar strategiskt för att vinna nya affärer. Ett levande bevis för att målmedvetenhet, uthållighet och ett nära samarbete med HPE är vägen till framgång. Vi är imponerade!

Hewlett Packard Enterprise Converged Infrastructure 2016: Atea
Här nöjer man sig inte med att integrera, här vill man förädla. Med nyfikenhet och kreativitet välkomnar man ny teknik och idag har man en unik förståelse för Hyper Converged.
Toppa erbjudandet med smarta paketlösningar som säljer IT på kundens villkor och man förstår varför kunderna står på kö.

Hewlett Packard Enterprise Service Provider 2016: Advania
Tjänsteledd försäljning, partnerprogram och ett utvecklat samspel med HPE har lett till kraftig tillväxt och nöjda kunder. Att utbilda kunder, partners och kollegor från HPE i tjänsteförsäljning har tagit samarbetet till en högre nivå. Vi hyllar en partner som ständigt hittar nya sätt att utveckla sin tjänsteportfölj och skapa nya affärer!

Hewlett Packard Enterprise Partner of the Year 2016: IT-Total

HPE hyllar en partner som satsar inom alla våra fokusområden.
Det spelar ingen roll om man vill köpa IT på traditionellt sätt eller söker en avancerad Service Provider, här görs affärer på alla fronter. Vi inspireras av er kompetens, er innovationskraft och ert engagemang. Vi älskar att gå vid er sida, även när insatsen är hög!

IT.Branschen är en fri medlemstjänst.
För att läsa vissa artiklar måste du först registrera dig på sajten.
Registrera dig genom att klicka här.