Netonnets VD finalist till Årets Ledare

Netonnets VD Susanne Ehnbåge, är en av tre finalister som kan kamma hem den ärofyllda titeln, ”Årets Ledare 2017”.

Susanne Ehnbåge tillträdde VD-posterna på Netonnet Group samt NetOnNet AB i februari 2016. Sen 2014 har hon även haft VD-titeln på hemelektronikföretaget SIBA. Hennes starka ledarskap har tagit samtliga företag hon arbetar på, igenom en rad viktiga förändringsprocesser. Bland annat tog Susanne hela SIBAs organisation igenom förändringsresan som gjorde att SIBA vände förlust till vinst igen. Susanne har även lett bolagen igenom en av koncernens kanske största förändringar, nämligen omvandlingen av SIBA till NetOnNet Lagershopar.

– Att vinna skulle betyda oerhört mycket, både för mig personligen, men framförallt för hela bolaget. Det ärofyllda priset skulle vara det yttersta beviset, symbolen och belöningen för att allt det hårda arbete som ligger bakom och framför oss är rätt, och skulle ge oss en extra skjuts att fortsätta vår resa mot nöjdare kunder, nöjdare medarbetare samt bättre lönsamhet, säger Susanne Ehnbåge, VD Netonnet Group.

IT.Branschen är en fri medlemstjänst.
För att läsa vissa artiklar måste du först registrera dig på sajten.
Registrera dig genom att klicka här.