Office öppnar på Gotland

Office etablerar sig på Gotland med ett kontor i Visby. Satsningen är ett led i Office satsning att öka sin lokala närvaro på fler orter i Sverige.

Kontoret i Visby blir ett regionalt kontor till Office i Östergötland AB. Kontoret öppnar i april och fokus ska primärt att vara IT, men på sikt ska Office på Gotland arbeta med Office samtliga funktionserbjudanden: Arbetsplats, Server, Dokument, Möten och Telefoni som funktion.

– Genom vårt arbete inom Office koncernen har vi nu möjligheten att etablera oss på Gotland och utveckla vår affär i regionen. Våra nya konsulter i Visby som börjar den 4:e april, har en bra lokal kännedom och bred kompetens, inom framförallt IT. Detta kommer gynna våra nationella supportkunder, såväl som lokala bolag på Gotland, som vill ha support från våra duktiga lokala konsulter, säger Anette Hesselgren, vd Office I Östergötland AB.

IT.Branschen är en fri medlemstjänst.
För att läsa vissa artiklar måste du först registrera dig på sajten.
Registrera dig genom att klicka här.