Loopia lanserar nytt partnerprogram

Loopia, Sveriges största webbhotell, lanserar ett nytt avtal för sina partners. Med en provisionsplan som fokuserar på ekonomiska möjligheter i form av återkommande provision på utvalda tjänster så vill Loppia uppmuntras till långsiktiga kundrelationer för Loopias partners.

– Genom att införa återkommande provision premierar vi långsiktiga relationer, vilket säkerställer hög kvalitet, bra kundrelationer och i slutändan också högre vinst för våra partners, säger Jimmie Eriksson, vd på Loopia.

Under de senaste 14 åren har Loopia byggt upp sitt partnerprogram, som lägger fokus på att skapa möjligheter och förenkla vardagen för designers, utvecklare och byråer. I det nya partneravtalet delas återkommande provision ut till de partners som har tio eller fler aktiva kunder med webbhotell eller VPS hos Loopia. Därtill införs också provision för fler tjänster jämfört med tidigare.

– Majoriteten av våra partners är webbyråer med verksamhet i Sverige. Vår förhoppning är att många av dem nu kan dra nytta av det nya avtalet, säger Jimmie Eriksson.

IT.Branschen är en fri medlemstjänst.
För att läsa vissa artiklar måste du först registrera dig på sajten.
Registrera dig genom att klicka här.