Telia årets mobiloperatör

Telia utsågs till årets mobiloperatör vid årets mobilgala på torsdagskvällen.

Varje år anordnas mobilgalan för att lyfta goda insatser inom branschen. Vinnare utses i en rad kategorier och med flertalet nomineringar. Förra året fick Telia priset ”Årets operatör – konsument”. Ett pris som röstades fram av tidningen Mobils läsare. I år tog Telia hem det prestigefyllda priset ”Årets operatör” framröstat av en jury.

– Vi är jätteglada och stolta. Vår kundbesatthet och vårt driv av att digitalisera Sverige visar sig i alla de initiativ och satsningar vi genomfört senaste året. Det här är ett kvitto på vår fantastiska förändringsresa som vi befinner oss mitt i, på väg mot nya generationens telekombolag. Vi nöjer oss inte här – vi ska bli ännu bättre och koppla upp fler saker och människor för framtiden. Vi kommer fortsätta att sätta Sverige på kartan, säger Hélène Barnekow, VD Telia Sverige.

IT.Branschen är en fri medlemstjänst.
För att läsa vissa artiklar måste du först registrera dig på sajten.
Registrera dig genom att klicka här.