Ny kanalchef för EMEA på ServiceNow

Daniel Österbergh har tillträtt som  Vice President Channel & Alliances i EMEA-regionen på ServiceNow. Han har över tio års erfarenhet från seniora kanalroller i IT-branschen. Han kommer närmast från posten som kanalchef för västra Europa på EMC, där han bidrog till att öka intäkterna från kanalen från omkring 50 till 80 procent av omsättningen under en femårsperiod. Han har också arbetat som försäljningschef mot små och medelstora företag på Avaya, där han ansvarade för att utveckla och exekvera företagets kanalstrategi.

I sin nya roll ska Daniel Österbergh bygga vidare på marknadsstrategin i EMEA genom rekrytering av nya strategiska partners i regionen och förvalta nya affärsmöjligheter. Han är direkt underställd Tony Beller, som är globalt kanalansvarig för ServiceNow. Daniel Österbergh leder i den nya rollen ett växande team av lokala och regionala kanal- och partneransvariga i Norden, Storbritannien, Frankrike, Tyskland och Sydeuropa. Även om IT Service Management (ITSM) fortsätter vara en central del av ServiceNows erbjudande är ett strategiskt fokus också att bygga relationer med kanalpartners inom tillväxtområdena kundservice, SecOps och HR.

IT.Branschen är en fri medlemstjänst.
För att läsa vissa artiklar måste du först registrera dig på sajten.
Registrera dig genom att klicka här.