Evry tar över Icecon Affärssystem

Evry har tecknat avtal om att förvärva Icecon Affärssystem AB. Förvärvet är ett led i att stärka Evry position som partner till Microsoft beträffande Dynamics NAV. Köpet blev klart nu i april.
Icecon Affärssystem är specialiserat på Microsoft Dynamics NAV med branschvertikaler inom Transport, Uthyrning och Logistik. Bolaget har elva anställda med verksamhet i Göteborg, Umeå och Luleå. Genom förvärvet ska Evry stärka sina kompetenser och lyfta sin position inom transportnäringen.
– Köpet av Icecon Affärssystem ger oss utmärkta förutsättningar att stärka vår redan ledande position som Microsoft Dynamics NAV-partner. I och med förvärvet gör vi också en medveten satsning mot transportbranschen som går i linje med vår långsiktiga tillväxtstrategi, säger Fredrik Almén, Sverigechef på Evry.
Icecon Affärssytems kunder får, som en följd av köpet, en större leverantör som kan täcka hela kundens IT-behov.
– Genom att tillhöra Evry, har vi möjlighet att ge våra kunder och medarbetare den utveckling och breddning som marknaden och teknikutvecklingen kräver. Det känns bra att kunna arbeta i en organisation som redan är branschorienterad mot våra områden och dessutom har hunnit ta ett stort steg mot den nya Dynamics 365-miljön, säger Staffan Hansson, VD och delägare i Icecon Affärssystem.

 

IT.Branschen är en fri medlemstjänst.
För att läsa vissa artiklar måste du först registrera dig på sajten.
Registrera dig genom att klicka här.