NEC lanserar ny serie professionella signagelösningar

Senaste generationen av E-seriens digitala displayer  från NEC finns i storlekar från 32” till 65” för att passa alla informationsbehov inomhus.Den nya generationen av E-serien är professionella skärmar för instegsnivån som nu kommer i sjätte generationen.  Informationsdisplayerna finns i 32, 43 och 55-tums skärmstorlekar med användning av S-IPS paneler och 50 till 65 tum storlekar med användning av S-PVA paneler. De uppdaterade E-seriens displayer har en smal ramkonstruktion, renare OSD och en integrerad USB mediaspelare för omedelbar användning och plug-and-play fristående verksamhet.

Med en modern design, HD-briljans och flera ingångskällor ska E-seriens displayer göra det enkelt för kommersiella användare inklusive återförsäljare, restauranger, tillverknings och tekniska anläggningar att förmedla informationen i hotellobbys, styrelserum, konferensrum, butiker, väntrum och gym.

Innehåll kan spelas direkt från en USB-enhet.

– I en värld av digitalisering, är digitala affischer och informationstavlor den vanligaste metoden för informationsöverföring mellan branscher. Våra E-serien displayer är mångsidiga, kostnadseffektiva och kommer med ett brett utbud av anslutningsmöjligheter, vilket gör dem en hållbara investeringar, säger Erik Elbert, produktchef för storformatdisplayer på NEC Display Solutions Europe.

Skärmarna kan styras centralt via RS232-kommandon över en kabelanslutning och har Energy Star 7,0 certifiering.

IT.Branschen är en fri medlemstjänst.
För att läsa vissa artiklar måste du först registrera dig på sajten.
Registrera dig genom att klicka här.