Zaplox rekrytera för fortsatt USA-satsning

Zaplox har utnämnt Emma Dupont till Sales Director North America. Unämningen är ett  steg i Zaplox tillväxtplaner för USA-marknaden. Emma Dupont startar sin anställning på Zaplox 1 maj 2017.

Intresset för mobila nyckelapplikationer på hotellmarknaden har växt snabbt under de senaste åren. Zaplox har utvecklat och anpassat sin heltäckande plattform och arbetar globalt med att hjälpa hotell och semesteranläggningar att implementera en mobil gästupplevelse. Lösningen erbjuder många möjligheter för branschen att maximera kundnöjdheten och utnämningen av Emma Dupont, som har en bred marknadserfarenhet från bland annat Expedia Inc, garanterar en djup förståelse för marknadens behov och utmaningar. Emma Dupont kommer att ansvara för försäljningen i USA-.

Vår Sales Director North America är vårt ansikte utåt på denna marknad. Det handlar om att driva försäljningen och att bygga långsiktiga relationer med alla våra intressenter. Vi är mycket glada över att kunna förstärka vårt globala team med Emma Dupont på denna nyckelposition, säger Magnus Friberg, VD på Zaplox.

IT.Branschen är en fri medlemstjänst.
För att läsa vissa artiklar måste du först registrera dig på sajten.
Registrera dig genom att klicka här.