Ny HR-chef på Enfo

Henrik Norell är ny HR-chef och medlem av ledningsgruppen vid Enfo med Stockholm som placeringsort. Han rapporterar till Enfos vd Arto Herranen. Norell har verkat som tillförordnad HR-chef sedan januari 2017. Tidigare har han arbetat med varierande HR-uppgifter vid bl.a. CBRE Sweden och NASDAQ OMX.
– Jag anser att HR har en viktig roll att spela när det gäller att bygga ett värdebaserat ledarskap som stöttar och frigör den fulla potentialen hos varje enskild individ. Vi måste kontinuerligt erbjuda utmaningar och utvecklingsmöjligheter för att behålla vårt starka varumärke hos nuvarande och framtida medarbetare, säger Henrik Norell.
Nuvarande HR-chef Malin Ung lämnar bolaget i juni 2017. Ung har arbetat på Enfo sedan 2014.
– Affärsdriven HR är en kritisk framgångsfaktor för ett kompetensbaserat företag som Enfo. Henrik har en utmärkt meritlista över HR-befattningar i Norden, och jag är verkligen glad över att ha honom ombord, säger Arto Herranen.

IT.Branschen är en fri medlemstjänst.
För att läsa vissa artiklar måste du först registrera dig på sajten.
Registrera dig genom att klicka här.