Pricers VD lämnar bolaget

Andreas Renulf som blev utsedd VD och koncernchef i Pricer AB så sent som i höstas och tillträdde tjänsten vid nyår, har på grund av personliga skäl och på egen begäran valt att lämna sin anställning i Pricer. Rekryteringsprocessen att utse ny verkställande direktör har enligt Pricers styrelse redan påbörjats. Andreas Renulf kvarstår i sin befattning tills vidare under uppsägningstiden.

Bo Kastensson går under Andreas Renulfs uppsägningstid in som arbetande styrelseordförande.

– Andreas uppsägning är naturligtvis olyckligt i den omställning till en aktivare tillväxtstrategi som Pricer befinner sig i. Vi har dock en stark och kompetent ledningsgrupp som kommer att driva denna strategi tillsammans med Andreas och mig under den tid rekryteringsprocessen att utse en ny VD pågår. Jag kommer under denna period aktivt att stödja hela ledningsgruppen i detta arbete, säger Bo Kastensson

IT.Branschen är en fri medlemstjänst.
För att läsa vissa artiklar måste du först registrera dig på sajten.
Registrera dig genom att klicka här.