Dell EMC i samarbete med Atos för IoT

Atos och Dell EMC börjar samarbeta inom marknaden för Internet of Things (IoT) och affärsanalys. Samarbetet bygger på hård- och mjukvara från Dell EMC, kombinerade med Atos Codex som är en komplett uppsättning av lösningar för skapa, och bygga säkra dataplattformar och Internet of Things.

Atos Codex IoT-tjänsteramverk kommer att innehålla en katalog av tjänster, inklusive hantering av enheter, anslutbarhet, data och lagring, ändrings- och överlåtelsekontroll, incidenthantering, servicepunkt och support, samt verksamhet för att öka motståndskraften mot misslyckanden eller störningar. Dessa tjänster kommer att levereras med användardefinierade servicenivåer, inklusive nödvändiga säkerhetsåtgärder för åtkomsthantering och datakryptering. Ramverket definierar även en arkitekturplan som innehåller hård- och mjukvarulösningar från Dell EMC samt mjukvarulösningar och integrationstjänster från Atos.

De första lösningarna från Atos Codex IoT-tjänsteramverk är nu tillgängliga med tilläggstjänster och produkter kommer att läggas till enligt efterfrågan på marknaden.

– Vi är stolta över att hjälpa Atos att förbättra sitt tjänsteutbud inom IoT som kommer att utnyttja vår omfattande portfölj, såsom Dell Edge Gateways för att på ett säkert sätt överföra och analysera viktigt data vid kanten av nätverket och Dell EMCs hyperkonvergerade infrastruktur och utbyggnad av lagring i kärnan. Genom att kombinera dessa tillgångar med Atos expertis, tjänster, hårdvara och deras kapabiliteter inom IoT i Atos Codex end-to-end hanterade analytikutbud, befinner vi oss i en god position för att hjälpa våra kunder att framgångsrikt leverera sin IoT-drivna agenda inom digital transformation, säger Jay Snyder, Vice chef, globala allianser, industrier och tjämnsteleverantörer på Dell EMC.

IT.Branschen är en fri medlemstjänst.
För att läsa vissa artiklar måste du först registrera dig på sajten.
Registrera dig genom att klicka här.