Osynlig syns även i Stockholm

Mitra Frost har utsetts till VD för user experience-byrån Osynlig och kommer närmast från en roll som regionschef på Academic Work, där hon varit en nyckelperson i bolagets tillväxt under senaste sex åren. I samband med det etablerar sig byrån också i Stockholm.

– Jag känner mig väldigt hedrad och är entusiastisk över förtroendet att utses till ny VD för Osynlig. Osynlig har sedan tidigare en stark bas i Sundsvall och genom satsningen i Stockholm ges dessutom ytterligare tillväxtmöjligheter, säger Mitra Frost.

Redan hösten 2016 togs första steget i planen att utvidga verksamheten och växa då Johanna Berlinde tillträdde som styrelseordförande. Johanna har lång erfarenhet av att utveckla bolag och har i sin nuvarande roll som Head of TV&Media på Telia Company stor erfarenhet av att arbeta med user experience.

IT.Branschen är en fri medlemstjänst.
För att läsa vissa artiklar måste du först registrera dig på sajten.
Registrera dig genom att klicka här.