Jaga myggorna i sommar med ny app

Myggrapporten är en ny app som ska kartlägga det aktuella myggbeståndet och du kan också hjälpa till genom att lämna din egen rapport, snabbt och enkelt direkt i appen. Myggrapporten är gratis att ladda ner och du hittar den genom att söka efter namnet i App Store eller Google Play.

I appen går det att läsa om några av de vanligaste myggsorterna, men också om moderna och effektiva myggskydd som fungerar utan att man behöver smörja in sig med kladdiga krämer eller stå ut med irriterande rök.

– Myggrapporten är grymt bra om man tänkt planera en resa och vill få en uppfattning om hur myggläget ser ut på destinationen, även i andra skandinaviska länder. Det är också praktiskt att man kan få en länk till närmsta återförsäljare av myggskydd, säger Nina Hagman, marknadschef på Acreto som utvecklat appen.

Appen finns för Iphone/IOS och Android.

IT.Branschen är en fri medlemstjänst.
För att läsa vissa artiklar måste du först registrera dig på sajten.
Registrera dig genom att klicka här.