ALSO och Awingu utvidgar samarbetet

ALSO och Awingu utvidgar sitt samarbete för att skapa flera webbaserade mobilitetslösningar till återförsäljarkanaler i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen och Baltikum via ALSO Cloud Marketplace.

Med Awingus programvara kan ALSO:s återförsäljare hjälpa sina kunder att få åtkomst till företagets filer och tillämpningar via en och samma säkra online-arbetsyta från valfri enhet – utan att det behövs något annat än en HTML5-webbläsare.

Awingu använder modern webbteknik för att göra alla företagstillämpningar mobila, oberoende av var de finns fysiskt – i molnet eller lokalt. Detta ska göra dem kompatibla med alla molntjänster och göra att de passar ihop med ALSO:s utbud av mobilitetslösningar.

I dagens kontorsmiljöer används ofta en kombination av SaaS, webblösningar, Windows Server, Windows-skrivbordsprogram och äldre tillämpningar. Med Awingu – en ”Gartner Cool Vendor in Unified Workspaces 2017” – kan företagen köra alla kontorstillämpningar på en server via RDP utan att något behöver programmeras om, vilket innebär betydande kostnadsbesparingar.

IT.Branschen är en fri medlemstjänst.
För att läsa vissa artiklar måste du först registrera dig på sajten.
Registrera dig genom att klicka här.