The Woz till Sverige i januari

En av Apples grundare, Steve Wozniak, kommer till Sverige januari 2018. Tillsammans med andra profiler inom näringslivet, som Lena Apler, Eric Ries, Seth Godin med flera, kommer Wozniak föreläsa under företagsevenemanget Nordic Business Forum Sweden.
Nordic Buisness Forum Sweden är ett endagsevenemang som syftar till att inspirera till entreprenörskap genom föreläsningar som tar upp framgångsrika exempel inom företagande.

Temat för det kommande eventet är ledarskap och förändring. Varje talare kommer dela med sig av personliga erfarenheter kring att driva framgångsrika verksamheter. Först ut att tala är norskan Anita Krohn Traaseth, sist ut på scenen blir Steve Wozniak.

Med designen av Apple I och II satte Wozniak Macintosh på kartan. Apple II var en av grundstenarna till den moderna persondatorn. 2000 blev han placerad i Inventors Hall of Fame och vann det prestigefulla Heinz Award for Technology.

IT.Branschen är en fri medlemstjänst.
För att läsa vissa artiklar måste du först registrera dig på sajten.
Registrera dig genom att klicka här.