Över 11000 för nya Iphone X

Apple hade rena produktregnet på sitt nya campus i Cupertino, söder om San Francisco i går kväll.
Nya Apple TV får stöd för 4K och för ännu bättre kontrast med HDR 10 och Dolby Vision
Apple Watch Series 3 får inbyggd mobilsändare. Det betyder att man kan ringa, lyssna på musik och skicka och få sms även när mobilen är kvar hemma. Men de modellerna kommer inte till Sverige förrän nästa år. Först måste svenska operatörer får till det med e-simar.
Nya Iphone 8 och Iphone 8 Plus får glas både fram och bak. De får en glasförstärkning av stål i glaset ska göra det till branschens mest tåliga och trådlös laddning. De har snabbare processor men är till stor del uppgraderade versioner av Iphone 7-serien.
Apples nya toppmobil blir Iphone X, eller tio. Med en 5,8 tums OLED-skärm eller Super Retina som Apple kallar det. Det är en mobil helt i glas och stål med knappt synliga kanter och skärm ända ut. Den kommer utan Apples klassiska startknapp. Istället låser du upp mobilen med ditt ansikte. Priset blir högt. Med 64 GB lagring går instegsmodellen på ii 495 kronor.
Iphone 8 och 8 Plus släpps i Sverige nästa fredag. Iphone X kan man lägga förhandsorder på från den 3 november.

IT.Branschen är en fri medlemstjänst.
För att läsa vissa artiklar måste du först registrera dig på sajten.
Registrera dig genom att klicka här.