Software AG får ny Nordenchef

Daniel Eliasson är ny Nordenchef på Software AG. Daniel Eliasson har jobbat inom IT-branschen sedan 1998, och kommer närmast från BMC Software, där han senast var ansvarig för storkundsteamet i Norden och tidigare landschef för Norge och Sverige. Innan dess arbetade han på Sterling Commerce.

– I mina tidigare roller har det handlat mycket om att låta IT ge stöd i digitala initiativ, att hjälpa företag att bli mer effektiva. Vad som lockade med Software AG är att vi finns i själva kärnan för digitaliseringen. Software AG är inte bara ett stöd i digitaliseringen, utan våra lösningar möjliggör den, säger Daniel Eliasson.
Daniel Eliasson ansvarar för Danmark, Finland, Norge och Sverige, och rapporterar till Bo Gyldenvang, Vice President för Storbritannien, Irland och Norden.
IT.Branschen är en fri medlemstjänst.
För att läsa vissa artiklar måste du först registrera dig på sajten.
Registrera dig genom att klicka här.