Tele2-veteran tar över Dustin

Thomas Ekman blir VD och koncernchef på Dustin. Han tillträder den 1 januari 2018. Thomas Ekman kommer närmast från jobbet som VD för Cabonline Group och har tidigare bland annat varit VD för Tele2 Sverige och är idag också styrelseledamot i Com Hem. Han efterträder Georgi Ganev som lämnar sin tjänst vid årsskiftet för att bli VD för Stenbeckskontrollerad Kinnevik.

– Med sin erfarenhet av att driva komplexa affärer och bygga digitala varumärken är Thomas rätt person att leda Dustins fortsatta utveckling på den nordiska marknaden och i linje med vår strategi. Han kombinerar ett starkt ledarskap och tydligt kundfokus med djup kunskap inom online. Vi är mycket glada att Thomas har valt att bli en del av Dustins fortsatta tillväxtresa, säger Fredrik Cappelen, styrelseordförande Dustin.

– Dustin har en stark och tydlig företagskultur med stor intern kompetens, som har gett bolaget en klart ledande position. I och med det har Dustin stora möjligheter att fortsätta växa i en spännande bransch i snabb utveckling. Därför ser jag verkligen fram emot att få fortsätta bygga Dustin och ta bolaget till nya höjder, säger Thomas Ekman.

IT.Branschen är en fri medlemstjänst.
För att läsa vissa artiklar måste du först registrera dig på sajten.
Registrera dig genom att klicka här.