Siamak Alian lämnar VD-posten på DistIT

Siamak Alian kommer att avgå som VD för DistIT AB i vår. Siamak har under ett antal år haft två ansvarsområden då han utöver rollen som VD i DistIT också varit ansvarig för sortiment och inköp inom SweDeltaco.
Siamak blir kvar som som VD till dess att rekryteringsprocessen är avslutad för att därefter helt övergå till sin nya plattform som senior rådgivare till styrelsen och inköpschef i SweDeltaco AB.
– Siamak Alian, SweDeltacos grundare och VD i DistIT sedan 2011, har byggt upp DistITs position i Norden som en lönsam nischdistributör av IT-tillbehör, datakommunikation, hemelektronik och nätverk. I sin nya framtida roll kommer Siamak, med sin unika kunskap och erfarenhet om branschen, optimalt kunna bidra till ett fortsatt långsiktigt värdeskapande inom koncernen, säger Arne Myhrman, styrelsens ordförande.
Jakten på en efterträdare till Siamak har redan påbörjats.

IT.Branschen är en fri medlemstjänst.
För att läsa vissa artiklar måste du först registrera dig på sajten.
Registrera dig genom att klicka här.