Net Insight stärker affärsutvecklingen

Net Insight har utnämnt Marcus Sandberg till vice president business development. Han tillträder posten den 1 januari.
Marcus Sandberg har över 15 års global erfarenhet från bland annat TV- och mediabranschen och han kommer närmast från Modern Times Group (MTG) som vice president business development. Marcus Sandberg är civilekonom med examen från Handelshögskolan i Stockholm.
– Vi tillsätter den nya tjänsten som vice president business development för att förstärka Net Insights marknads- och kundfokus. Marcus Sandberg kommer med sin breda branscherfarenhet att bidra till fortsatt transformation och tillväxt,” säger Fredrik Tumegård, vd på Net Insight.

IT.Branschen är en fri medlemstjänst.
För att läsa vissa artiklar måste du först registrera dig på sajten.
Registrera dig genom att klicka här.