Susanne Ehnbåge lämnar Netonnet

Susanne Ehnbåge har efter närmare två år som VD för Netonnet Group och 15 år i koncernen, valt att lämna sin post för att istället bli VD på klädkedjan Lindex..
Susanne kommer att fortsätta sitt uppdrag fram till sommaren alternativt till dess att ersättare finns på plats.
– Detta är mitt svåraste yrkesbeslut någonsin, jag är jättestolt över vad vi på NetOnNet har åstadkommit tillsammans. Jag är övertygad om att NetOnNet med dess fantastiska medarbetare kommer att fortsätta utveckla och förstärka NetOnNets starka erbjudande och position som en utpräglad e-handlare med ett unikt självbetjäningskoncept, säger Susanne.
Netonnet söker nu en affärsdriven, offensiv och passionerad VD som brinner för digital handel till både konsumenter och företag, samt älskar den teknik och lösningar som påverkar alla människor idag och imorgon. Rekryteringsprocessen startar nästa vecka, möjlighet att söka tjänsten kommer att finnas på NetOnNets hemsida.

IT.Branschen är en fri medlemstjänst.
För att läsa vissa artiklar måste du först registrera dig på sajten.
Registrera dig genom att klicka här.