Samsung lanserar digital whyteboard

LAS VEGAS
Mitt bland tv-apparater och vitvaror passar Samsung på att lansera ny, interaktiv digital flip Chart, döpt till The Flip. Den ingår som en del i Samsungs vision för framtidens arbetsplats. Flip WM55H ska uppmuntra till ett mer digitalt engagemang med bättre samarbete, som kan minska de utmaningarna som företag står inför vid organiseraring och summering av möten.

Det är en vidareutveckling av vanliga blädderblock och analoga anteckningstavlor då Samsung Flip-skärmen ger fler möjligheter att skapa banbrytande idéer och samtidigt bevara den välkända känslan av traditionellt skrivande. Med det hjulförsedda stativet kan alla platser förvandlas till ett mötesrum vilket innebär ökad flexibilitet för företag med begränsat konferensutrymme.

IT.Branschen är en fri medlemstjänst.
För att läsa vissa artiklar måste du först registrera dig på sajten.
Registrera dig genom att klicka här.