Fortnox får ny styrelseordförande

Andreas Kemi föreslås till ny ordförande i Fortnox. Andreas Kemi har en lång erfarenhet som investerare, styrelseledamot och ordförande i ett antal teknologiföretag med Software as a Service (SaaS)-baserade affärsmodeller som expanderats inom den europeiska marknaden och globalt. Nuvarande uppdrag innefattar styrelseordförande i Tresorit AG samt investerare i Quinyx AB.
Tidigare har Andreas Kemi haft olika positioner inom Scala Business Solutions N.V., Epicor Software Corporation samt UCMS Group med flera

Fortnox nuvarande ordförande Torbjörn Gunnarsson har meddelat att han inte är tillgänglig för omval. Valberedningens förslag till styrelseledamöter och övriga förslag kommer att offentliggöras i kallelsen till årsstämman 2018.

IT.Branschen är en fri medlemstjänst.
För att läsa vissa artiklar måste du först registrera dig på sajten.
Registrera dig genom att klicka här.