Svag start för elektronik

ElektronikBranschen startade 2018 med en svagare försäljning jämfört med förra året. Januari och februari hade visserligen bra försäljning för flera produktgrupper, men ackumulerat för bägge månaderna var värdet för den totala försäljningen en procent längre än under motsvarande månader 2017.

– De olika ljudprodukterna inom kategorin Audio har återkommit i statistiken och det ska bli spännande att se hur den utvecklar sig under året. Vi vet att Audio sålt bra senaste åren, säger Klas Elm, VD för ElektronikBranschen.

Den viktiga kategorin Mobiltelefoner visar ett litet plus och så gör också Surfplattor, medan produktkategorin TV generellt startat året svagt.

IT.Branschen är en fri medlemstjänst.
För att läsa vissa artiklar måste du först registrera dig på sajten.
Registrera dig genom att klicka här.