Ny serie minneskort från Kingston

Kingston Digital, Inc har lanserat den nya minneskortserien Canvas som finns i tre varianter; både som SD- och microSD-kort. De tre varianterna heter Select, Go! och React. Den nya Canvasserien ger användare möjlighet att själva välja det lagringsmedium som passar bäst för ett visst ändamål. Korten är tillförlitliga, flexibla och designade för att kunna leverera i alla tänkbara situationer.
Canvasserien består av.

Canvas Selec, tänkt för HD-video och högupplösta bilder tagna med antingen kompaktkamera eller smartphone. Class 10 UHS-I-hastigheter, läsning: upp till 80MB/s. SD-kapacitet: upp till 256GB och microSD: upp till 128GB.

Canvas Go! tänk för aktiva fotografer som vill filma livets alla äventyr i 1080P eller  4K med DSLR-kamera, drönare eller actionkamera. Class 10 UHS-I U3-hastigheter, läsning: upp till 90MB/s och skrivning: 45MB/s. SD-kapacitet: upp till 512GB och microSD: upp till 128GB.

Canvas React, anpassade för dem som vill filma i 4K-video eller fotografera i burst-läge på DSLR, spegellösa kameror eller smartphones. Class 10 UHS-I U3-hastigeter: läsning: upp till 100MB/s och skrivning: 80MB/s. SD-kapacite2: upp till 256GB och microSD: upp till 128GB.

– Vi jobbar ständigt för att skapa förbättrade lagringsmöjligheter som möter våra kunders behov. Canvasserien innehåller minneskort som är hållbara, har hög lagringskapacitet och även snabba överföringshastigheter. Vi tror att de kommer kunna tillgodose de allra flera behov som våra kunder har, säger Mikael Johansson, regionchef på Kingston i Norden och Baltikum.

IT.Branschen är en fri medlemstjänst.
För att läsa vissa artiklar måste du först registrera dig på sajten.
Registrera dig genom att klicka här.