NetRelations VD tar över EVRYs Digital Services

Kenneth Karlsson blir ny chef för affärsområdet Digital Services på EVRY. Han kommer bland annat driva och leda EVRYs arbete inom digital transformation.

Kenneth Karlsson har en lång karriär inom den digitala byråvärlden. I november 2016 förvärvade EVRY byrån NetRelations som Kenneth var delägare och VD för. Köpet av NetRelations, var en viktig del av EVRYs strategi att stärka sin digitala profil och kompetensbas.

 

EVRY tittar på möjligheten till fler spännande initiativ för tillväxt inom den digitala spetskompetensen och planerar också att anställa 500 nya medarbetare under året. Man gör en stor satsning på att anställa talanger bland annat inom områden som Service Design, AI och X-reality.

IT.Branschen är en fri medlemstjänst.
För att läsa vissa artiklar måste du först registrera dig på sajten.
Registrera dig genom att klicka här.