Ny Stylistic för affärsanvändare

Fujitsu har just lanserat en ny modell i Stylistic-serien, bestående av enheter som erbjuder portabiliteten hos en surfplatta men som snabbt och enkelt ska kunna göras om till en bärbar dator genom att ansluta ett magnetiskt tangentbord.

Den nya modellen, Stylistic V727, ska vara optimerad för affärsbruk och bland funktionerna märks fläktlös design för helt tyst drift och förbättrad batteritid, kraftfullare prestanda samt dubbla HD-kameror för videokonferenser. Skärmen är på 12,3 tum och kompatibel med Wacoms AES-penna. Vid normal användning ska batteriet räcka upp till tio timmar – mer än en normal arbetsdag – och batteriet är även utbytbart för ökad livslängd.

Fujitsu Stylistic V727 finns tillgänglig nu via direktförsäljning och utvalda återförsäljare

IT.Branschen är en fri medlemstjänst.
För att läsa vissa artiklar måste du först registrera dig på sajten.
Registrera dig genom att klicka här.